Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. November 04. 15:02, péntek | Belföld
Forrás: mti

Azonosították az Adonynál a Dunában megtalált holttestet

Azonosították az Adonynál a Dunában megtalált holttestet

Megérkezett a DNS vizsgálat eredménye, Szűcs Tamás holttestét találták meg Adonynál.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon indított és jelenleg is folyamatban levő közigazgatási hatósági eljárás során beszerzett adatok, valamint az igazságügyi szakértői vizsgálat eredménye alapján megállapították, hogy az Adonynál a Dunában talált holttest azonos azzal a 32 éves férfival, aki szeptember 28-án tűnt el a főváros egyik IX. kerületi szórakozóhelyéről.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police-hu-n azt közölte, hogy a holttestet a Budapesti Rendőr-főkapitányság dunai vízirendészeti rendőrkapitányság munkatársai október 30-án délután Adony térségében, a Dunából emelték ki.

A rendőrség honlapján korábban megjelent a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi rendőrkapitányság közleménye, amely szerint eljárást folytatnak az ismeretlen helyen tartózkodó Szűcs Tamás ügyében, aki szeptember 28-án, egy IX. kerületi szórakozóhelyről ismeretlen helyre távozott.

Fotó: Police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.